Stilig Man Kostym

De allra flesta har någon gång sett TV-programmet Fab 5 – Queer Eye for the Straight Guy som går ut på att 5 homosexuella män med exceptionell stilkänsla tar sig an straighta män och hjälper dem att styla om sin stil så att de ser helt fantastiska ut. Det handlar till stor del om att de ska hítta en stil som de personligen känner sig bekväma med samtidigt som det kommer att lyfta fram deras drag och stilkänsla. Det finns liknande program för kvinnor men just Fab 5 har blivit ett otroligt populärt program som i grund och botten utspelade sig i USA men som idag finns i många versioner runt om i världen. Detta program är så pass populärt att de till och med har släppt en CD skiva med musik.

Hitta din stil

 

Fab 5 hittade inte bara en ny snygg stil för männen i fråga utan de tog även sig an deras hem, De inredde och stylade om så att dessa män i slutändan till exempel skulle kunna ha en het dejt eller kunna återförenas med sitt ex. med läcker inredning från mille notti är detta någonting som även du kan åstadkomma i ditt hem. Det krävs en del planering men om man är villig att förändra sin stil, oavsett om det gäller det yttre eller om det handlar om lägenheten är detta fullt möjligt.

Fab 5 är tillbaka!

Serien försvann efter ett antal säsonger och även om man har många versioner av detta i olika länder är det aldrig samma sak som originalet. Nu kommer dock en nylansering av en gammal serie och det är just Fab 5 – Queer Eye for the Straight Guy som det handlar om och många av de gamla favoriterna är tillbaka. Än finns inget datum för när denna serie kommer att släppas men man vet helt säkert att det kommer att ske under 2018.